Ребра у пиві
- Ребро яловиче (теляче) 1.5 кг
- Пиво темне 0.5 л
- Сметана 3 ст.л.
- Сир твердий 100 г
- Картопля 0.5 кг
- Цибуля ріпчаста 0.5 кг
- Спеції (сіль, перець чорний мелений, лавровий лист, часник)
Реберця нарізати на шматочки приблизно 2х5.
Картоплю очистити, нарізати кружечками завтовшки 1 см.
Цибулю очистити, нарізати півкільцями товщиною 0,5 см.
У керамічний горщик або сотейник укласти шар ребер, шар картоплі, шар цибулі.
Кожен шар посолити, поперчити і покласти шматочок лаврового листа.
Повторити кілька разів (доки не закінчаться приготовлені продукти), зазвичай 3 рази.
Залити пивом так, щоб його було видно, але повністю покрити вміст горщика воно не повинно, інакше підлива буде рідкувата. Закрити кришкою і поставити у духовку на 2 години при 180-200°С. При необхідності долити пиво.
Через дві години додати сметану, тертий сир і два-три цілих зубчики часнику, вміст горщика перемішати і ще хвилин на 20-30 поставити у духовку.
Подавати гарячим, посипавши рубаною зеленню.
Рецепты новогодних блюд 2007. Новогодние рецепты мясных блюд.
Домашняя кулинария на любой вкус: сайт кулинарный. Кулинарные рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter