Ребра у пиві

ДРУГІ СТРАВИ
764 Ребра у пиві
Фото - Ребра у пиві
інгредієнти:
  • Ребро яловиче (теляче) 1.5 кг
  • Пиво темне 0.5 л
  • Сметана 3 ст.л.
  • Сир твердий 100 г
  • Картопля 0.5 кг
  • Цибуля ріпчаста 0.5 кг
  • Спеції (сіль, перець чорний мелений, лавровий лист, часник)

Реберця нарізати на шматочки приблизно 2х5.

Картоплю очистити, нарізати кружечками завтовшки 1 см.

Цибулю очистити, нарізати півкільцями товщиною 0,5 см.

У керамічний горщик або сотейник укласти шар ребер, шар картоплі, шар цибулі.

Кожен шар посолити, поперчити і покласти шматочок лаврового листа.

Повторити кілька разів (доки не закінчаться приготовлені продукти), зазвичай 3 рази.

Залити пивом так, щоб його було видно, але повністю покрити вміст горщика воно не повинно, інакше підлива буде рідкувата. Закрити кришкою і поставити у духовку на 2 години при 180-200°С. При необхідності долити пиво.

Через дві години додати сметану, тертий сир і два-три цілих зубчики часнику, вміст горщика перемішати і ще хвилин на 20-30 поставити у духовку.

Подавати гарячим, посипавши рубаною зеленню.

Рецепты новогодних блюд 2007. Новогодние рецепты мясных блюд.

холодные закуски из лаваша

Домашняя кулинария на любой вкус: сайт кулинарный. Кулинарные рецепты.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter