Рeбра "Барбекю"

ДРУГІ СТРАВИ
734 Рeбра "Барбекю"
Фото - Рeбра
інгредієнти:
  • Ребра свинячі 2 кг
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Порошок цибулевий
  • Порошок часниковий
  • Соус ("Барбекю")

Сіллю, перцем, порошком цибулі та часнику натерти добре рeбра, дати постояти 2 години.

Узяти соус "Барбекю", трохи води і замаринувати м'ясо на 1 годину.

Запікати при 180 градусах 60 хвилин. Якщо соус буде пригорати, накрити фольгою. 

 

Поилки для домашней птицы - салат з ананасами та куркою. Вкусные Рецепты В Мультиварке.

Мультиварка Philips - салат с свежими шампиньонами. Семена почтой, в том числе редкие.

recepti.biz Вкусные быстрые и простые Рецепты Соусов

Кулинарный сайт в картинках recepti.biz.ua