Реберця у пиві і меду
- М´ясо 500 г
- Пиво світле 250 мл
- Мед 2 скл.
- Цибуля 2 шт.
- Сік лимона
- Часник 5 зуб.
- Соєвий соус (грибний) 2 скл.
- Перець
- Сіль
Маринад.
Пиво + мед + лимон + часник (3 зубчики) + соєвий соус + перець і сіль. Перемішати. Туди реберця і цибулю, порізану кільцями. Залишити мінімум на 3-4 години, краще на ніч.
На одну сковорідку - олія соняшникова, дрібно порізаний часник, коли почне золотитися, додати цибулю з маринаду, повинна цибуля стати золотою.
На другий сковорідці смажити на шматочку вершкового масла реберця (вони повинні злегка підсмажитися, приблизно 4-5 хв на кожній стороні), смажити на великому вогні.
Потім перекласти у казан або каструлю, щоб можна поставити в духовку, покласти половину реберець, на них цибулю, потім знову реберця. Залити маринадом, що залишився, і в духовку на годину при 180 градусах, і на 40 хвилин при 100 градусах.
Поставка тортов: как испечь грильяжный торт.
Кулинарные рецепты от Tramontina - кулинарные рецепты первые блюда.
Рецепты салатов с омлетом фотоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
вкусные торты на день рождения рецепты
Салат Рыбный рецепты тут
Приготовь вкусный плов! Легко: плов рецепт приготовления. Поможем выйти замуж в Германию.
recepti.biz.uaЭфирные масла, кремы
Культура Украинской кухни recepti.biz.ua
http://recepti.biz.ua кулинарные рецепты сайт xoрошая
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter