Реберця у пиві і меду

ДРУГІ СТРАВИ
713 Реберця у пиві і меду
Фото - Реберця у пиві і меду
інгредієнти:
  • М´ясо 500 г
  • Пиво світле 250 мл
  • Мед 2 скл.
  • Цибуля 2 шт.
  • Сік лимона
  • Часник 5 зуб.
  • Соєвий соус (грибний) 2 скл.
  • Перець
  • Сіль

Реберця в пиві і меду інгредієнти

Реберця в пиві і меду

фото Реберця в пиві і меду

Реберця в пиві і меду М'яса

Реберця в пиві і меду Пиво світле

Маринад.

Пиво + мед + лимон + часник (3 зубчики) + соєвий соус + перець і сіль. Перемішати. Туди реберця і цибулю, порізану кільцями. Залишити мінімум на 3-4 години, краще на ніч.

На одну сковорідку - олія соняшникова, дрібно порізаний часник, коли почне золотитися, додати цибулю з маринаду, повинна цибуля стати золотою.

На другий сковорідці смажити на шматочку вершкового масла реберця (вони повинні злегка підсмажитися, приблизно 4-5 хв на кожній стороні), смажити на великому вогні.

Потім перекласти у казан або каструлю, щоб можна поставити в духовку, покласти половину реберець, на них цибулю, потім знову реберця. Залити маринадом, що залишився, і в духовку на годину при 180 градусах, і на 40 хвилин при 100 градусах.

Поставка тортов: как испечь грильяжный торт.

Кулинарные рецепты от Tramontina - кулинарные рецепты первые блюда.

Рецепты салатов с омлетом фотоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

вкусные торты на день рождения рецепты

Салат Рыбный рецепты тут

Приготовь вкусный плов! Легко: плов рецепт приготовления. Поможем выйти замуж в Германию.

recepti.biz.uaЭфирные масла, кремы

Культура Украинской кухни recepti.biz.ua

http://recepti.biz.ua кулинарные рецепты сайт xoрошая

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter