Реберця у лимонно-імбирній глазурі

ДРУГІ СТРАВИ
592 Реберця у лимонно-імбирній глазурі
Фото - Реберця у лимонно-імбирній глазурі
інгредієнти:
  • Ребра свинячі 1.2 кг
  • Часник 1 шт.
  • Імбир (корінь) 30 г
  • Сік лимона 2 шт.
  • Олія оливкова 3 ст.л.
  • Мед (рідкий) 4 ст.л.
  • Сіль 1 ч.л.
  • Суміш перців 1 ч.л.

Маринад.

Змішати оливкову олію, сік із лимонів, сіль і перець.

Імбир і часник нарізати не дуже дрібно і додати у маринад.

Ребра розрізати на 4 однакових шматочка, довжиною приблизно 15 см, залити маринадом, накрити харчовою плівкою і залишити у холодильнику на 10 годин.

Коли м'ясо замаринувалося, увімкнути духовку на 200 градусів, доки духовка розігрівається, дати маринаду стекти із м'яса.

М'ясо викласти на решітку, під грати встановити піддон або деко. Запікати м'ясо 45 хвилин. Кожні 10 хвилин м'ясо перевертати і поливати маринадом та медом, прагнучи рівномірно покривати шматочки.


рецепты рождественской выпечки

Вкуснейшие рецепты тут: рецепт салата курица в перьях.

Как приготовить пирог: как приготовить пирог из тыквы. Купить тыкву.

Как приготовить летний салат: рецепты с филе курицы с фото. Апельсиновый салат с Курицей.

Салат мимоза лосось. Мимоза салат рецепт.

recepti.biz.ua салат оливье мимоза рецепт

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter