Реберця у гірчичному маринаді
666
інгредієнти:
- Ребра свинячі 1 кг
- Гірчиця 2 ст.л.
- Олія рослинна 5 ст.л.
- Часник 1 зуб.
- Сік лимона 0.5 шт.
- Спеції
Змішати всі інгредієнти для маринаду: олія + гірчиця + часник + сік половини лимона (або 2 ст. ложки бальзамічного оцту).
Залити ребра маринадом, гарно перемішати і залишити помаринуватися не менше ніж на 1 годину.
Викласти на деко. Покласти туди ж сиру картоплю, попередньо змащену олією і посипану спеціями. Відправити в духовку на 1 годину 20 хвилин запікатися при температурі 220 градусів. За п'ять хвилин до закінчення запікання посипати реберця кунжутом.
www.recepti.biz.uaкуриный рулет
Капуста выращивание - кулинария капуста брокколи. Зачем Вам есть одну капусту.
Новые рецепты с фото: пирог песочный с яблоками.
Рецепт салата мимоза с фото пошагово без сыраРецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі