Реберця свинячі

ДРУГІ СТРАВИ
832 Реберця свинячі
Фото - Реберця свинячі
інгредієнти:
  • Ребра свинячі 1.5 кг
  • Спеції (мелений білий і чорний перець, кориця, базилік, мускатний горіх, паприка мелена, орегано, карі, сіль)
  • Вино червоне десертне 100 г
  • Майонез 3 ст.л.
  • Сік томатний (густий) 700 г
  • Мед (натуральний) 1 ст.л.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Олія рослинна 2 ст.л.

Реберця свинячі інгредієнти

Реберця свинячі

фото Реберця свинячі

Реберця свинячі Ребра свинячі

Реберця помити, порубати, нарізати на порційні шматки. Додати сіль, спеції. Гарно перем’яти, перетерти і залишити хвилин на 20. Далі додати майонез, цибулю соломкою, вино, томатний сік. Усе перемішати і залишити маринуватися чим довше, тим краще (можна на ніч у холодильнику).

Дістати промариновані реберця і підсмажити у сковороді на розігрітій олії. Викласти реберця у каструлю із товстим дном, залити маринадом, додати води, щоб реберця укрилися рідиною і відправити у сильно розігріту духовку. Коли закипить, перевести на середній вогонь і тушкувати до готовності (близько 2 годин).

Дістати, викласти у тарілку до гарніру, полити отриманою підливою.

хэллоуин кулинарные рецепты праздничные блюда

Рождественские блюда рецептыПроверенные рецепты с фото. Желе, десерты, напитки и даже супы из малины

Салат с языка рецептКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

recepti.biz.uaУчимся готовить простые полезные и вкусные салаты! Порадуй своих любимых

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter