Реберця свинячі
- Ребра свинячі 1.5 кг
- Спеції (мелений білий і чорний перець, кориця, базилік, мускатний горіх, паприка мелена, орегано, карі, сіль)
- Вино червоне десертне 100 г
- Майонез 3 ст.л.
- Сік томатний (густий) 700 г
- Мед (натуральний) 1 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Олія рослинна 2 ст.л.
Реберця помити, порубати, нарізати на порційні шматки. Додати сіль, спеції. Гарно перем’яти, перетерти і залишити хвилин на 20. Далі додати майонез, цибулю соломкою, вино, томатний сік. Усе перемішати і залишити маринуватися чим довше, тим краще (можна на ніч у холодильнику).
Дістати промариновані реберця і підсмажити у сковороді на розігрітій олії. Викласти реберця у каструлю із товстим дном, залити маринадом, додати води, щоб реберця укрилися рідиною і відправити у сильно розігріту духовку. Коли закипить, перевести на середній вогонь і тушкувати до готовності (близько 2 годин).
Дістати, викласти у тарілку до гарніру, полити отриманою підливою.
хэллоуин кулинарные рецепты праздничные блюда
Рождественские блюда рецептыПроверенные рецепты с фото. Желе, десерты, напитки и даже супы из малины
Салат с языка рецептКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
recepti.biz.uaУчимся готовить простые полезные и вкусные салаты! Порадуй своих любимых
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter