Реберця свинні, запечені в духовці
2581
інгредієнти:
- Ребра свинні 1 кг
- Соєвий соус 4 ст.л.
- Коньяк 4 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Спеції (сіль, перець, приправи)
Реберця промити і нарізати.
Цибулю нарізати півкільцями, змішати соєвий соус із коньяком і залити реберця. Посолити і поперчити, додати спеції і поставити на пару годин в холодильник.
Заздалегідь нагріти духовку до 180 градусів, можна запікати на деці або в кераміці.
Під кришкою тушкувати близько години, періодично помішувати. Реберця майже готові, але бліді.
З цього моменту зняти кришку і тушкувати до готовності.
Тушкувати доки м'ясо стане відділятися від кісточки. Щоб не було сухим, треба частіше повертати.
Салаты с перепелиными яйцами рецепт тут
Эксклюзивные торты на заказ: торт вышиванка рецепт. Интернет-магазин вышиванок.
Торты из Киндер Сюрпризов: медовик торт. Наборы для украшения тортов.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі