Реберця "Смакота" із картоплею

ДРУГІ СТРАВИ
710 Реберця "Смакота" із картоплею
Фото - Реберця
інгредієнти:
  • Ребро свиняче 5 шт.
  • Картопля 0.5 кг
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Вино червоне напівсолодке 3 ст.л.
  • Соєвий соус 2 ст.л.
  • Цедра лимона 0.5 шт.
  • Мед 2 ст.л.
  • Зира 1 ст.л.
  • Коріандр (мелений) 1 ч.л.
  • Спеції (сіль, перець)
  • Базилік (сухий або свіжий) 1 ст.л.
  • Сік лимонний 2 ст.л.
  • Лавровий лист

Реберця Реберця порізати по-одному, цибулю порізати півкільцями, додати до ребер, покласти базилік, зіру, коріандр, сіль і перець. Додати соєвий соус.

Реберця Натерти цедру половини лимона. Вичавити 2 ст. л. соку.

фото Реберця Додати мед.

Реберця Додати вино.

Реберця Додати лавровий лист.

Реберця Скласти все у каструлю і під прес на 1 годину.

Реберця Почистити картоплю і посолити.

Через годину скласти м'ясо із картоплею у рукав для запікання на 1 годину при 200 градусів.

Реберця

Реберця

Кулинарные рецепты от Tramontina - салат коктейль рецепты с фото. Рецепты с фото.

Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепт салата з язиком. Рецепты салатов на любой вкус.

Как приготовить летний салат - рецепт салата белочка. Рецепты для пекарни.

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт салата с языка. Готовим со вкусом.

Рецепты Для Мультиварки - салати з крабовими паличками рецепти. Вкусные и простые рецепты салатов.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter