Реберця "Смакота" із картоплею
- Ребро свиняче 5 шт.
- Картопля 0.5 кг
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Вино червоне напівсолодке 3 ст.л.
- Соєвий соус 2 ст.л.
- Цедра лимона 0.5 шт.
- Мед 2 ст.л.
- Зира 1 ст.л.
- Коріандр (мелений) 1 ч.л.
- Спеції (сіль, перець)
- Базилік (сухий або свіжий) 1 ст.л.
- Сік лимонний 2 ст.л.
- Лавровий лист
Реберця порізати по-одному, цибулю порізати півкільцями, додати до ребер, покласти базилік, зіру, коріандр, сіль і перець. Додати соєвий соус.
Натерти цедру половини лимона. Вичавити 2 ст. л. соку.
Додати мед.
Додати вино.
Додати лавровий лист.
Скласти все у каструлю і під прес на 1 годину.
Почистити картоплю і посолити.
Через годину скласти м'ясо із картоплею у рукав для запікання на 1 годину при 200 градусів.
Кулинарные рецепты от Tramontina - салат коктейль рецепты с фото. Рецепты с фото.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепт салата з язиком. Рецепты салатов на любой вкус.
Как приготовить летний салат - рецепт салата белочка. Рецепты для пекарни.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт салата с языка. Готовим со вкусом.
Рецепты Для Мультиварки - салати з крабовими паличками рецепти. Вкусные и простые рецепты салатов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter