Реберця сливово-медові
- Ребро свиняче 600 г
- Слива 250 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Гірчиця 1 ч.л.
- Сіль 2 ч.л.
- Мед 3 ст.л.
- Перець чорний (мелений) 0.5 ч.л.
- Паприка (мелена) 0.5 ч.л.
- Кориця
- Гвоздика
- Імбир (мелений)
Сливи помити, видалити кісточки.
Реберця промити, обсушити, порізати порційно.
За допомогою блендера подрібнити сливи із цибулею і часником, додати сіль, перець, паприку, гірчицю і 1 столову ложку меду. Якщо сливи дуже кислі, то 2 столові ложки.
Замаринувати у цьому маринаді реберця на 3-4 години.
Викласти ребра на грати для гриля і запекти у попередньо розігрітій духовці до готовності. Можна на природі на грилі.
У залишений маринад додати по щіпці гвоздики, кориці та імбиру, ще 1 столову ложку меду і добре перемішати. Періодично змащувати цією сумішшю реберця. Бажано кілька разів перевернути, щоб запікалися рівномірно. Якщо запікати у духовці, то під грати краще постелити фольгу.
Подавати із гарніром.
Кулинарные сайты с рецептами и фотоКулинарный словарь
recepti.biz Пирог В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Рецепты тортов: рецепт торта з чорносливом.
Рецепты для мультиварки, вкусно: рецепты пошаговые с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Очень вкусные кексы: кексы кофейные. Кексы в магазине Rozetka.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter