Реберця "по-бургундськи"
- М´ясо (ребра яловичі) 1 кг
- Морква 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Вино червоне сухе 1 скл.
- Спеції
- Лавровий лист
М'ясо нарізати на шматки середнього розміру (5-6 см). Якщо ребра, то бажано розрубати. Нарізати цибулину на 8 частин. М'ясо посолити, поперчити, додати спеції для м'яса, лавровий лист, залити вином і поставити маринуватися на 12 годин.
М'ясо і цибулю дістати з маринаду, обсмажити у невеликій кількості олії на сковороді.
М'ясо скласти у посудину, у якій воно буде тушкуватися. Моркву нарізати і теж обсмажити із дрібно порізаним часником (2 зубчики).
Моркву викласти у м'ясо. Знову залити маринадом у якому м'ясо маринувалося. Закрити кришкою і тушкувати. Час залежить від м'яса. Яловичину - 2 години 15 хвилин. Свинячі ребра - 1 година 30 хвилин.
Мультиварка Philips - кулинарные рецепты праздничных блюд.
Рецепты для пароварки, вкусно: салаты рецепты с фото. Вышивать легко.
Избавьтесь от варикоза навсегда - рецепты пошаговые с фото. Диета: рецепты для похудения.
Рецепт приготовления мяса дикого кабанаСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты блюда индийской кухни. Индийская кухня рецепты.
Рецепты салатов мимозаКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
www.recepti.biz.ua рецепт салата мимоза классический
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter