Реберця "по-бургундськи"

ДРУГІ СТРАВИ
685 Реберця "по-бургундськи"
Фото - Реберця
інгредієнти:
  • М´ясо (ребра яловичі) 1 кг
  • Морква 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Вино червоне сухе 1 скл.
  • Спеції
  • Лавровий лист

Реберця М'ясо нарізати на шматки середнього розміру (5-6 см). Якщо ребра, то бажано розрубати. Нарізати цибулину на 8 частин. М'ясо посолити, поперчити, додати спеції для м'яса, лавровий лист, залити вином і поставити маринуватися на 12 годин.

Реберця М'ясо і цибулю дістати з маринаду, обсмажити у невеликій кількості олії на сковороді.

фото Реберця М'ясо скласти у посудину, у якій воно буде тушкуватися. Моркву нарізати і теж обсмажити із дрібно порізаним часником (2 зубчики).

Моркву викласти у м'ясо. Знову залити маринадом у якому м'ясо маринувалося. Закрити кришкою і тушкувати. Час залежить від м'яса. Яловичину - 2 години 15 хвилин. Свинячі ребра - 1 година 30 хвилин.

Реберця

Мультиварка Philips - кулинарные рецепты праздничных блюд.

торт мокрый наполеон

кулинария капуста брокколи

Рецепты для пароварки, вкусно: салаты рецепты с фото. Вышивать легко.

Избавьтесь от варикоза навсегда - рецепты пошаговые с фото. Диета: рецепты для похудения.

Рецепт приготовления мяса дикого кабанаСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Рецепты блюда индийской кухни. Индийская кухня рецепты.

Рецепты салатов мимозаКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты

www.recepti.biz.ua рецепт салата мимоза классический

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter