Реберця фаршировані "Делікатес"
- Ребра свинячі 750 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Картопля 6 шт.
- Чорнослив (без кісточок) 7 шт.
- Майонез 2 ст.л.
- Горілка 100 г
- Сіль
- Приправа
Маринувати реберця у суміші горілки, солі та приправ (суміш французьких трав, перець чорний мелений і трохи паприки) протягом 2 годин.
Дістати реберця із маринаду і по прошарках надрізати кишеньки куди складати начинку.
Начинка: цибулю не крупно нарізати, обсмажити на олії, додати нарізаний чорнослив і столову ложку майонезу, перемішати.
Акуратно згорнути фаршировані реберця у спіральки, перекласти у форму і поставити у розігріту до 180 градусів духовку на 1 годину для запікання.
Приготувати із картоплі гарнір і прикраси, обсмажити у фритюрі.
Оформити та подати до столу.
Картошка В Мультиварке Рецепты: арахисовое масло рецепт с фото. Вкуснейшие рецепты тут.
Слоеный пирог с фруктамиПироги на любой вкус. Классические и современные рецепты с пошаговыми фото
Рецепты вкусных блюд - рецепт вкусной домашней колбасы.
Рецепт ужина на скорую рукуКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Купить кондитерку - крем с манкой для торта. Крем для торта.
Рецепт шоколадного кекса на сметанеКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
http://recepti.biz.ua майонез домашний
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter