Реберця фаршировані "Делікатес"

ДРУГІ СТРАВИ
1631 Реберця фаршировані "Делікатес"
Фото - Реберця фаршировані
інгредієнти:
  • Ребра свинячі 750 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Картопля 6 шт.
  • Чорнослив (без кісточок) 7 шт.
  • Майонез 2 ст.л.
  • Горілка 100 г
  • Сіль
  • Приправа

Реберця фаршировані Маринувати реберця у суміші горілки, солі та приправ (суміш французьких трав, перець чорний мелений і трохи паприки) протягом 2 годин.

Реберця фаршировані Дістати реберця із маринаду і по прошарках надрізати кишеньки куди складати начинку.

Начинка: цибулю не крупно нарізати, обсмажити на олії, додати нарізаний чорнослив і столову ложку майонезу, перемішати.

фото Реберця фаршировані Акуратно згорнути фаршировані реберця у спіральки, перекласти у форму і поставити у розігріту до 180 градусів духовку на 1 годину для запікання.

Реберця фаршировані Приготувати із картоплі гарнір і прикраси, обсмажити у фритюрі.

Оформити та подати до столу.

Картошка В Мультиварке Рецепты: арахисовое масло рецепт с фото. Вкуснейшие рецепты тут.

блюда из рыбы рецепт

Слоеный пирог с фруктамиПироги на любой вкус. Классические и современные рецепты с пошаговыми фото

Рецепты вкусных блюд - рецепт вкусной домашней колбасы.

Рецепт ужина на скорую рукуКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Купить кондитерку - крем с манкой для торта. Крем для торта.

Рецепт шоколадного кекса на сметанеКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

http://recepti.biz.ua майонез домашний

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter