"Равлики" м'ясні
649
інгредієнти:
- М’ясo 500 г
- Сіль
- Приправa
- Цибуля ріпчаста
- Масло вершкове (вершки, сметана)
- Часник
- Перець чорний
Порізати м'ясо скибочками уздовж волокон, відбити тонко.
Розстелити харчову плівку, укласти внахлест половину скибочок і відбити місця, де вони йдуть внахлест.
Посолити, посипати травами, розкласти у середині тонкі шматочки вершкового масла (вершки, сметану) для соковитості, можна посипати цибулею або часником.
Потім за допомогою плівки згорнути у дуже тонкий рулетик. Потім згорнути упоперек "равликом" і сколоти шпажкою наскрізь. Знову зверху посолити, поперчити.
Смажити під грилем до зарум'янювання. Можна і в духовці.
Подавати із гарніром або салатом.
recepti.biz Куличи, пасхи, пасхальное меню: пошаговые рецепты с фото
ЗдесьРецепты и советы
Современные салаты и закуски с фотоСовременное искусство. Национальный сервер современной прозы
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі