Равіолі, запечeні з перцем
- Перець болгарський 2 шт.
- Перець чилі
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Равіолі 500 г
- Зелень (петрушка) 1 пуч.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Пластівці вівсяні 1 скл.
- Сир твердий 150 г
- Сіль
Солодкий перець нарізати тонкими смужками, цибулю півкільцями. Викласти овочі на розігріту сковороду, трохи посолити, додати перець чилі, перемішати і тушкувати на невеликому вогні хвилин 10.
Сир натерти на дрібній тертці, зелень подрібнити.
У підсоленій воді відварити равіолі, відкинути на дуршлак і викласти у форму для запікання. Трохи води від варіння (5 столових ложок) додати до томатної пасти, розмішати до однорідного стану і полити цим готові равіолі.
Додати до них готові овочі, подрібнену зелень і вівсяні пластівці, все ретельно перемішати.
Зверху рясно посипати тертим сиром і поставити в розігріту духовку хвилин на 20, щоб сир розплавився і трохи підсмажився.
http://recepti.biz.ua мясные салаты скачать
Пицца начинка рецепт в домашних условияхПредложения услуг по доставке пиццы в американском стиле
рецепт торта из творога без выпечки
Рецепт вкусной домашней колбасыИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Набор детей в школу и детский сад: оладьи как в детском саду.
Рецепт салат царская охота с языком. Рецепт салата тещин язык.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter