Равіолі з кабачків із м'ясною начинкою
- Кабачoк 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Фарш м´ясний 200 г
- Петрушка
- Перець духмяний
Обсмажуємо дрібно порізані: цибулю, моркву, перець, м'ясний фарш, петрушку. Солимо, перчимо. Для зв'язки маси додати одну ложку соусу бешамель, можна обійтися і без нього.
Ріжемо кабачок вздовж тонкими пластами, і обсмажуємо з двох сторін на соняшниковій олії до готовності. Даємо охолонути.
Кладемо два підсмажених кабачка у формі хреста (один на іншій), на середину викладаємо готову начинку і закриваємо по черзі кінці. Потім перевертаємо швами вниз до тарілки.
Подавати зі сметаною. За бажанням можна присипати сиром.
Пудинг шоколадный, дёшево: шоколадный пудинг. Глазурь со вкусом шоколада.
Холодные закуски для банкета - холодные закуски с красной икрой. Производство Черной Икры.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепт салата з язиком. Как приготовить летний салат.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты пончиков на кефире. Доставка готовой еды на неделю.
диетические блюда из говядины рецепты с фото
Рецепты салатов Холодных закусок. Рецепты Холодных блюд и закусок.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт рыба на пару.
Рецепт праздничных блюд с фотоРецепты всевозможных диет. Праздничные подборки рецептов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter