Равіолі з кабачків із м'ясною начинкою

ДРУГІ СТРАВИ
715 Равіолі з кабачків із м'ясною начинкою
Фото - Равіолі з кабачків із м'ясною начинкою
інгредієнти:
  • Кабачoк 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Перець болгарський 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Фарш м´ясний 200 г
  • Петрушка
  • Перець духмяний

Равіоллі з кабачків з м'ясною начинкою інгредієнти Обсмажуємо дрібно порізані: цибулю, моркву, перець, м'ясний фарш, петрушку. Солимо, перчимо. Для зв'язки маси додати одну ложку соусу бешамель, можна обійтися і без нього.

Равіоллі з кабачків з м'ясною начинкою Ріжемо кабачок вздовж тонкими пластами, і обсмажуємо з двох сторін на соняшниковій олії до готовності. Даємо охолонути.

фото Равіоллі з кабачків з м'ясною начинкою

Равіоллі з кабачків з м'ясною начинкою Кабачoк Кладемо два підсмажених кабачка у формі хреста (один на іншій), на середину викладаємо готову начинку і закриваємо по черзі кінці. Потім перевертаємо швами вниз до тарілки.

 

Равіоллі з кабачків з м'ясною начинкою ЛукрепчатийПодавати зі сметаною. За бажанням можна присипати сиром.

Пудинг шоколадный, дёшево: шоколадный пудинг. Глазурь со вкусом шоколада.

Холодные закуски для банкета - холодные закуски с красной икрой. Производство Черной Икры.

Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепт салата з язиком. Как приготовить летний салат.

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты пончиков на кефире. Доставка готовой еды на неделю.

диетические блюда из говядины рецепты с фото

Рецепты салатов Холодных закусок. Рецепты Холодных блюд и закусок.

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт рыба на пару.

Рецепт праздничных блюд с фотоРецепты всевозможных диет. Праздничные подборки рецептов