Рататуй з консервованими помідорами
- Баклажан - 1 шт.
- Цибуля ріпчаста - 1 шт.
- Перець солодкий зелений - 1 шт.
- Перець солодкий жовтий - 1 шт.
- Часник - 1 -2 зубки
- Помідор (консервований) - 350 г
- Масло рослинне
- Петрушка
- Сіль
- Перець чорний мелений
Баклажан порізати великими скибочками, посолити і залишити на 20 хвилин. Потім промити, обсушити паперовим рушником.
Розігріти на сковороді масло і обсмажити цибулю до прозорості, додати баклажани. Злегка обсмажити. .
Додати перець, часник і смажити, помішуючи і додаючи при необхідності масло, ще 5 хвилин.
Додати очищені від шкірки і порізані консервовані помідори. Тушкувати 15-20 хвилин. .
За кілька хвилин до закінчення тушіння додати зелень петрушки. У мене петрушки не було, я додала базилік. .
Подавати гарячим. Але й холодний він теж смачний.
Смачного!.
Мюзикл Баллада о маленьком сердце - салати до нового року. Сборники Клипов (Рок, метал и тд.
Осетинские пироги на заказ: салаты с морепродуктов рецепты. Как приготовить летний салат.
Рецепты праздничных закусок с фотоРецепты закусок на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео
Кулинарный сайт повареша http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter