Рататуй з консервованими помідорами

ДРУГІ СТРАВИ
1528 Рататуй з консервованими помідорами
Рататуй з консервованими помідорами
інгредієнти:
  • Баклажан - 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Перець солодкий зелений - 1 шт.
  • Перець солодкий жовтий - 1 шт.
  • Часник - 1 -2 зубки
  • Помідор (консервований) - 350 г
  • Масло рослинне
  • Петрушка
  • Сіль
  • Перець чорний мелений

Рататуй з консервованими помідорами інгредієнти Баклажан порізати великими скибочками, посолити і залишити на 20 хвилин. Потім промити, обсушити паперовим рушником.

Рататуй з консервованими помідорами Розігріти на сковороді масло і обсмажити цибулю до  прозорості, додати баклажани. Злегка обсмажити.  .

фото Рататуй з консервованими помідорами Додати перець, часник і смажити, помішуючи і додаючи при необхідності масло, ще 5 хвилин.

Рататуй з консервованими помідорами Додати очищені від шкірки і порізані консервовані помідори. Тушкувати 15-20 хвилин.  .

Рататуй з консервованими помідорами  За кілька хвилин до закінчення тушіння додати зелень петрушки. У мене петрушки не було, я додала базилік. .

Рататуй з консервованими помідорами Подавати гарячим. Але й холодний він теж смачний.

Смачного!.

Мюзикл Баллада о маленьком сердце - салати до нового року. Сборники Клипов (Рок, метал и тд.

Осетинские пироги на заказ: салаты с морепродуктов рецепты. Как приготовить летний салат.

Рецепты праздничных закусок с фотоРецепты закусок на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео

Кулинарный сайт повареша http://recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter