Рататуй по-французьки

ДРУГІ СТРАВИ
993 Рататуй по-французьки
Рататуй по-французьки
інгредієнти:
  • Баклажан - 1-2 шт
  • Кабачoк (або цукіні) - 1-2 шт
  • Помідор (+ для томатного соусу 2-3 шт.) - 3-4 шт
  • Перець бoлгарский (для соусу) - 1 шт 
  • Цибуля ріпчаста (для соусу) - 1 шт
  • Томатна паста (для соусу) - 2 ст. л. 
  • Масло оливкове (або соняшникове, для пряної приправи) - 3 ст. л. 
  • Зелень (кріп або петрушка, для пряної приправи)
  • Часник (для пряної приправи) - 1 зуб.
  • Перець гострий (червоний або зелений, для пряної приправи) - 1 шт

Рататуй по-французьки інгредієнти Цибулю дрібно порубати і обсмажити 2-3 хвилини.

Рататуй по-французьки Болгарський перець нарізати дрібними кубиками, додати до цибулі і обсмажити ще 5 хвилин.

фото Рататуй по-французьки Помідори натерти на крупній тертці, помідори можна не чистити (шкірка залишиться в руці).

Рататуй по-французьки Баклажан М´якоть помідорів додати до цибулі і перцю і тушкувати 5 хвилин.

Рататуй по-французьки Кабачoк Посолити, поперчити. Додати томатну пасту і довести до кипіння.

Рататуй по-французьки Помідор Овочі нарізати тонкими кружальцями (товщиною 2-3 мм). Посолити.

Рататуй по-французьки Перець бoлгарскій Томатний соус викласти на дно форми.

Рататуй по-французьки Цибуля ріпчаста На соус викласти овочі, чергуючи їх між собою.

Рататуй по-французьки Томатнаяпаста Пряна приправа: зелень дрібно порубати, часник і перець дрібно нарізати.

Все перемішати і додати олію (2-3 ст. л. ).

Рататуй по-французьки Маслоолівковое Зверху овочів рівномірно розподілити пряну приправу.

Форму накрити кришкою або фольгою.

Поставити в духовку на 60 хвилин.

Рататуй по-французьки Зелень Смачного!.

Рецепты тортов без выпечкиУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

http://recepti.biz.ua рецепт салата вкуснятина

Главные пасхальные рецепты - рецепты пасхи.

Рецепт куриной печениКнига Рецептов Для Мультиварки. Авторские рецепты

Нужен охладитель молока? Звони: приготовление йогурта в термосе.