Рататуй по-французьки
- Баклажан - 1-2 шт
- Кабачoк (або цукіні) - 1-2 шт
- Помідор (+ для томатного соусу 2-3 шт.) - 3-4 шт
- Перець бoлгарский (для соусу) - 1 шт
- Цибуля ріпчаста (для соусу) - 1 шт
- Томатна паста (для соусу) - 2 ст. л.
- Масло оливкове (або соняшникове, для пряної приправи) - 3 ст. л.
- Зелень (кріп або петрушка, для пряної приправи)
- Часник (для пряної приправи) - 1 зуб.
- Перець гострий (червоний або зелений, для пряної приправи) - 1 шт
Цибулю дрібно порубати і обсмажити 2-3 хвилини.
Болгарський перець нарізати дрібними кубиками, додати до цибулі і обсмажити ще 5 хвилин.
Помідори натерти на крупній тертці, помідори можна не чистити (шкірка залишиться в руці).
М´якоть помідорів додати до цибулі і перцю і тушкувати 5 хвилин.
Посолити, поперчити. Додати томатну пасту і довести до кипіння.
Овочі нарізати тонкими кружальцями (товщиною 2-3 мм). Посолити.
Томатний соус викласти на дно форми.
На соус викласти овочі, чергуючи їх між собою.
Пряна приправа: зелень дрібно порубати, часник і перець дрібно нарізати.
Все перемішати і додати олію (2-3 ст. л. ).
Зверху овочів рівномірно розподілити пряну приправу.
Форму накрити кришкою або фольгою.
Поставити в духовку на 60 хвилин.
Смачного!.
Рецепты тортов без выпечкиУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
http://recepti.biz.ua рецепт салата вкуснятина
Главные пасхальные рецепты - рецепты пасхи.
Рецепт куриной печениКнига Рецептов Для Мультиварки. Авторские рецепты
Нужен охладитель молока? Звони: приготовление йогурта в термосе.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter