Рататуй

ДРУГІ СТРАВИ
974 Рататуй
Рататуй
інгредієнти:
  • Кабачок (середні) - 2 шт
  • Баклажан (малі) - 4 шт
  • Помідор - 6 шт
  • Кетчуп (або томатний соус) - 1 пач.
  • Цибуля ріпчаста - 0,5 шт
  • Часник - 3 зуб.
  • Спеції
  • Сіль

Рататуй інгредієнти Миємо всі овочі. Ріжемо баклажани колечками. Солимо, щоб баклажан випустив гіркий сік.  .

Рататуй Кабачки теж нарізаємо кільцями. Теж солимо.

фото Рататуй І помідори також.

Рататуй Кабачок Тепер соус: кетчуп або томатний соус перчимо, заправляємо спеціями. Додаємо дрібно нарізаний часник.

Рататуй Баклажан І цибулю.

Рататуй Помідор Добре перемішуємо.

Рататуй Кетчуп Глибоку форму густо змащуємо томатним соусом.

Рататуй Цибуля ріпчаста і починаємо викладати. Я ставила кільця овочів вертикально. Взагалі-то потрібно їх класти трохи навскоси.

Рататуй Часник Коли всі викладено, приправляємо спецій.

Рататуй Спеції Накриваємо фольгою й запікаємо в духовці до готовності при температурі близько 150 градусів. В ідеалі (так як я робила перший раз) овочі потрібно щільно накрити листовим лавашем, але на цей раз мені з ним не пощастило. Смачного!.

Польская выпечка дрожжевая рецепты

Рецепты салатов с омлетомИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты

пирог песочный с яблоками

Конфеты Jelly Belly - конфеты ирис в домашних условиях. Конфеты оптом со склада.

Вкусные рецепты для похудения: кулинария пирог с капустой. Пирог В Мультиварке Рецепты.

Праздничные рецепты: рецепт крем заварной. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter