Рататуй
- Кабачок (середні) - 2 шт
- Баклажан (малі) - 4 шт
- Помідор - 6 шт
- Кетчуп (або томатний соус) - 1 пач.
- Цибуля ріпчаста - 0,5 шт
- Часник - 3 зуб.
- Спеції
- Сіль
Миємо всі овочі. Ріжемо баклажани колечками. Солимо, щоб баклажан випустив гіркий сік. .
Кабачки теж нарізаємо кільцями. Теж солимо.
І помідори також.
Тепер соус: кетчуп або томатний соус перчимо, заправляємо спеціями. Додаємо дрібно нарізаний часник.
І цибулю.
Добре перемішуємо.
Глибоку форму густо змащуємо томатним соусом.
і починаємо викладати. Я ставила кільця овочів вертикально. Взагалі-то потрібно їх класти трохи навскоси.
Коли всі викладено, приправляємо спецій.
Накриваємо фольгою й запікаємо в духовці до готовності при температурі близько 150 градусів. В ідеалі (так як я робила перший раз) овочі потрібно щільно накрити листовим лавашем, але на цей раз мені з ним не пощастило. Смачного!.
Польская выпечка дрожжевая рецепты
Рецепты салатов с омлетомИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Конфеты Jelly Belly - конфеты ирис в домашних условиях. Конфеты оптом со склада.
Вкусные рецепты для похудения: кулинария пирог с капустой. Пирог В Мультиварке Рецепты.
Праздничные рецепты: рецепт крем заварной. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter