Рататуй
725
інгредієнти:
- Баклажан 200 г
- Кабачок 200 г
- Перець солодкий (різних кольорів) 300 г
- Цибуля ріпчаста 50 г
- Часник 3 зуб.
- Помідор 150 г
- Зелень (базилік, майоран, кмин) 20 г
- Олія оливкова (холодного віджиму) 50 г
- Сіль
- Перeць чорний
Обсмажуємо нарізану цибулю, часник на оливковій олії.
Додаємо салатні перці, баклажани, кабачки (все нарізаємо великими кубиками), додаємо сіль, перець, майоран, кмин і тушкуємо, періодично помішуючи, близько 10-15 хв.
Додаємо нарізані томати, базилік і тушкуємо ще 5-10 хв. Періодично помішуючи.
Рецепты для хлебопечки, вкусно - рецепты рождественской выпечки. Безумно вкусные рецепты блюд.
Рождественские блюда рецепты простыеФотографии готовых блюд и процесса приготовления
Холодные закуски рецепты здесь
Мультиварка Philips - рецепты пошагово с фото. Лазанья из мацы.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі