Рататуй
- Баклажан 1 шт.
- Перець болгарський (зелений, червоний або жовтий) 1 шт.
- Кабачок (цукіні) 1
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Помідор 2 шт.
- Олія оливкова
- Часник 2 зуб.
- Цукор 0.5 ч.л.
- Спеції (сіль, перець чорний і червоний гострий)
Нарізати баклажан і посипати сіллю.
На помідорах зробити надрізи і залити окропом, зняти шкірочку. Нарізати дуже-дуже дрібно.
Нарізати цибулю півкільцями. Перець смужками. Цукіні напівкружечками. Нарізати крупно баклажани. Все по черзі обсмажити на оливковій олії.
Баклажани - 4-5 хвилин максимум. Викласти на серветку, щоб не залишилося зайвого жиру.
Цукіні - 4-5 хвилин максимум. Викласти на серветку, щоб не залишилося зайвого жиру.
Перець - 2 хвилини максимум. Викласти на серветку, щоб не залишилося зайвого жиру.
Цибулю - 2 хвилини. Потім додати сюди помідори, сіль, цукор, чорний перець, можна шафран і коріандр. Тушкувати хвилин 5, не більше. Викласти на готові овочі.
Додати часник.
2-3 ч. л. оливкової олії.
Перемішати, викласти в порційні тарілки, прикрасити м'ятою.
Купить кондитерку: крем для торта из йогурта. Закваска VIVO для йогурта.
Пирог в разъемной форме с творогомпирог в разъемной форме
Продаёте товары в интернете: арахисовое масло рецепт с фото.
Tramontina посуда: посуда для квашения капусты. Купить капусту.
Рецепт салата с фетойРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Блюда В Мультиварке Рецепты: приготовление блюд из яиц. Вкусные рецепты блюд.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter