Рататуй

ДРУГІ СТРАВИ
614 Рататуй
Фото - Рататуй
інгредієнти:
  • Цибуля 1 шт.
  • Помідор 2 шт.
  • Цукіні 4 шт.
  • Баклажан 2 шт.
  • Перець 2 шт.
  • Сіль
  • Спеції
  • Зелень
  • Часник 1 зуб.
  • Кетчуп 5 ст.л.

Перець розділити на смужки, пересипати орегано і подрібненим часником.

Баклажани очистити від шкірки. Порізати кубиками, пересипати сіллю і дати їм постояти. Віджати і обсмажити на гарячій олії.

Скласти баклажани в глибоку каструлю.

Порізати кубиками цукіні, пересипати сіллю і обсмажити на тій же сковороді, додавши олію заздалегідь. На половині готовності з'єднати з дрібнопорізаною ріпчастою цибулею. Обсмажити до рум'яної скоринки.

Додати цукіні в каструлю до баклажанів.

Порізати часточками помідори і обсмажити їx на тій же сковороді із запеченими перцями.

Додати кетчуп і як закипить з'єднати з іншими овочами. 

Всі овочі тушкувати хвилин 8. Можна додати цукор.

Подавати, посипавши зеленню. 

 

Домашние мясные салаты. Тайский мясной салат.

Картинки Спартака и его игроков 1024 на 768 www.recepti.biz.ua

Пирог со шпинатом и сыром калорийностьПироги на любой вкус. Классические и современные рецепты с пошаговыми фото

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter