Рататуй
- Цибуля 1 шт.
- Помідор 2 шт.
- Цукіні 4 шт.
- Баклажан 2 шт.
- Перець 2 шт.
- Сіль
- Спеції
- Зелень
- Часник 1 зуб.
- Кетчуп 5 ст.л.
Перець розділити на смужки, пересипати орегано і подрібненим часником.
Баклажани очистити від шкірки. Порізати кубиками, пересипати сіллю і дати їм постояти. Віджати і обсмажити на гарячій олії.
Скласти баклажани в глибоку каструлю.
Порізати кубиками цукіні, пересипати сіллю і обсмажити на тій же сковороді, додавши олію заздалегідь. На половині готовності з'єднати з дрібнопорізаною ріпчастою цибулею. Обсмажити до рум'яної скоринки.
Додати цукіні в каструлю до баклажанів.
Порізати часточками помідори і обсмажити їx на тій же сковороді із запеченими перцями.
Додати кетчуп і як закипить з'єднати з іншими овочами.
Всі овочі тушкувати хвилин 8. Можна додати цукор.
Подавати, посипавши зеленню.
Домашние мясные салаты. Тайский мясной салат.
Картинки Спартака и его игроков 1024 на 768 www.recepti.biz.ua
Пирог со шпинатом и сыром калорийностьПироги на любой вкус. Классические и современные рецепты с пошаговыми фото
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter