Рататуй

ДРУГІ СТРАВИ
633 Рататуй
Фото - Рататуй
інгредієнти:
  • Баклажан 3 шт.
  • Перець болгарський 2 шт.
  • Цукіні 4 шт.
  • Помідор 500 г
  • Цибуля ріпчаста 300 г
  • Сіль
  • Олія оливкова 150 мл
  • Часник 2 зуб.

Дрібно покришити цибулю. Очистити цукіні і баклажани від шкіри і насіння, нарізати кубиками. Видалити насіння з перцю і теж нарізати кубиками. Помідори позбавити шкіри і дрібно нарізати. 

Розігріти оливкову олію у великій глибокій сковороді. Додати цибулю і готувати на повільному вогні, помішуючи, 10 хвилин. Додати баклажан і готувати ще 10 хвилин. Насипати перець, перемішати і готувати ще 10 хвилин. Додати цукіні і помідори, часник і посолити. Накрити кришкою і залишити на повільному вогні на 1 годину. 

Якщо соку з овочів занадто багато, відкрити кришку на 10 хвилин, щоб зайва волога випарувалася. Видалити зубчики часнику перш, ніж подавати.

салат з омлетом

Рецепт салат охотничийКулинарные рецепты

Готовим со вкусом: самые вкусные мясные салаты. Поможем выйти замуж в Германию.

книга рецептов юлии высоцкой

Каллы из мастики пошаговое фотокаллы из мастики

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter