Рататуй
- Баклажан 3 шт.
- Перець болгарський 2 шт.
- Цукіні 4 шт.
- Помідор 500 г
- Цибуля ріпчаста 300 г
- Сіль
- Олія оливкова 150 мл
- Часник 2 зуб.
Дрібно покришити цибулю. Очистити цукіні і баклажани від шкіри і насіння, нарізати кубиками. Видалити насіння з перцю і теж нарізати кубиками. Помідори позбавити шкіри і дрібно нарізати.
Розігріти оливкову олію у великій глибокій сковороді. Додати цибулю і готувати на повільному вогні, помішуючи, 10 хвилин. Додати баклажан і готувати ще 10 хвилин. Насипати перець, перемішати і готувати ще 10 хвилин. Додати цукіні і помідори, часник і посолити. Накрити кришкою і залишити на повільному вогні на 1 годину.
Якщо соку з овочів занадто багато, відкрити кришку на 10 хвилин, щоб зайва волога випарувалася. Видалити зубчики часнику перш, ніж подавати.
Рецепт салат охотничийКулинарные рецепты
Готовим со вкусом: самые вкусные мясные салаты. Поможем выйти замуж в Германию.
Каллы из мастики пошаговое фотокаллы из мастики
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter