Рапан смажений

ДРУГІ СТРАВИ
577 Рапан смажений
Фото - Рапан смажений
інгредієнти:
  • Рапан
  • Цибуля
  • Сіль, перець

Заморожених рапанів розморозити.

Видалити шлунок (темний, довгий).

Відварити у підсоленій воді 3-4 хвилини після закипання.

Злити воду, дати трохи охолонути і розрізати рапана шматочками, але не дрібно.

Нарізати дрібно цибулю.

У сковорідку налити олію, розігріти й висипати цибулю разом з рапанами, посипати перцем.

Смажити, доки цибуля не стане золотистою. 

 

Рецепты новогодних блюд на 2017 год с фотоРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Рецепты приготовления блюд - сирник рецепти фото. Как приготовить вкусный шашлык.

Кулинарный сайт консервируемКопилка кулинарных рецептов. Кулинарно-домашний сайт

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter