Рапан смажений
625
інгредієнти:
- Рапан
- Цибуля
- Сіль, перець
Заморожених рапанів розморозити.
Видалити шлунок (темний, довгий).
Відварити у підсоленій воді 3-4 хвилини після закипання.
Злити воду, дати трохи охолонути і розрізати рапана шматочками, але не дрібно.
Нарізати дрібно цибулю.
У сковорідку налити олію, розігріти й висипати цибулю разом з рапанами, посипати перцем.
Смажити, доки цибуля не стане золотистою.
Рецепты новогодних блюд на 2017 год с фотоРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепты приготовления блюд - сирник рецепти фото. Как приготовить вкусный шашлык.
Кулинарный сайт консервируемКопилка кулинарных рецептов. Кулинарно-домашний сайт
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі