"Райські яблука"
843
інгредієнти:
- Філе куряче 400 г
- Яблуко (кисло-солодке) 5 шт.
- Брусниця 4 ч.л.
- Сіль
- Спеції
Куряче філе нарізати невеликими шматочками.
Додати брусницю, посолити, поперчити і перемішати.
Зрізати з яблук верхню частину у вигляді кришечки.
Обережно видалити серцевину і частину м'якоті.
1-2 ч. л. подрібненої яблучної м'якоті можна також додати до курячого м'яса з брусницею і перемішати.
Начинити яблучка курячою сумішшю.
Накрити кришечками.
Кожне яблучко обгорнути фольгою. Укласти у жароміцну посудину і відправити в розігріту до 180-200 градусів духовку.
Хвилин через 20 яблука дістати і трохи відкрити фольгу, щоб випарувалася зайва рідина.
Через 15-20 хвилин Райські яблука готові.
Блюда из рыбы рецепт. Рецепты вторых блюд из рыбы.
Праздничное новогоднее блюдо здесь
Фото тортикиЗабавные фото и видео животных
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі