"Райська" рибка
- Риба (жирна, філе) 1 кг
- Картопля 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Овочі (заморожена овочева суміш) 400 г
- Приправа (для риби)
- Сіль
Якщо риба заморожена, попередньо треба розморозити, краще при кімнатній температурі протягом 2-3 годин або в холодильнику за ніч.
Приготувати рукав для запікання. Відрізати шматок завдовжки 45-55 см (залежно від кількості риби і овочів, краще відрізати із запасом).
З одного боку рукав зібрати гармошкою і зав'язати стрічкою або затиском (звичайною ниткою). Розширити рукав з іншого боку так, щоб зручно було у нього вкладати продукти.
Почистити картоплю та цибулю.
Усе нарізати тонкими кільцями (2-3 мм завширшки).
Покласти картоплю у рукав, рівномірно розподілити в 1-2 шари.
Зверху трохи посолити.
Наступним шаром викласти цибулю, розібравши на кільця.
На цибулю висипати заморожену овочеву суміш (не розморожувати). Трохи посолити.
Рибку нарізати великими порційними шматками. Посолити, поперчити, посипати приправами або готовою сумішшю приправ для риби.
Акуратно викласти рибу поверх овочів.
Зібрати рукав гармошкою з іншого боку і міцно зав'язати.
Ножем або шпилькою зробити прокол у верхній частині рукава для виходу надмірної пари.
Обережно за обидва кінчика перекласти заповнений рукав на деко.
Випікати 35-40 хвилин при 180-200 градусах.
Готову рибку вийняти разом з деко, дати трохи охолонути.
Обережно зверху розрізати пакет ножицями хрест-навхрест, відігнути краї.
Готову рибку і овочі викласти на різні половинки однієї тарілки.
Відразу ж подати на стіл.
Салат малахитовая шкатулкаСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
http://recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Салат мясной рецептМясных, фруктовых и экзотических салатов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter