Райська пташка

ДРУГІ СТРАВИ
553 Райська пташка
Фото - Райська пташка
інгредієнти:
  • Шлунок курячий 0.5 кг
  • Олія
  • Борошно
  • Сіль
  • Вершки
  • Цибуля ріпчаста

Курячі серця і шлуночки відварити до готовності, обсмажити на олії. Цибулю порізати півкільцями і додати у сковорідку, обсмажити до золотистого кольору. Додати пару ложок борошна, ще трохи обсмажити. Вилити вершки. Перемішати. Посолити, поперчити, додати спеції. Поварити ще хвилин 5 на середньому вогні. На гарнір можна відварити рис, макарони або зробити пюре.

Простые рецепты блюд - рецепты диетические.

recepti.biz Как приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте

ЗдесьКлассические и оригинальные рецепты салатов с пошаговыми фото

Рецепты юлии высоцкой выпечка куличейРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты

Рецепты вторых блюд - рецепти блюд з мяса.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter