Райська пташка
599
інгредієнти:
- Шлунок курячий 0.5 кг
- Олія
- Борошно
- Сіль
- Вершки
- Цибуля ріпчаста
Курячі серця і шлуночки відварити до готовності, обсмажити на олії. Цибулю порізати півкільцями і додати у сковорідку, обсмажити до золотистого кольору. Додати пару ложок борошна, ще трохи обсмажити. Вилити вершки. Перемішати. Посолити, поперчити, додати спеції. Поварити ще хвилин 5 на середньому вогні. На гарнір можна відварити рис, макарони або зробити пюре.
Простые рецепты блюд - рецепты диетические.
recepti.biz Как приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
ЗдесьКлассические и оригинальные рецепты салатов с пошаговыми фото
Рецепты юлии высоцкой выпечка куличейРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Рецепты вторых блюд - рецепти блюд з мяса.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі