Рагупо домініканський
733
інгредієнти:
- Гомілка куряча 400 г
- Квасоля
- Горошок зелений 100 г
- Перець чилі (червоний) 0.5 шт.
- Манго (персик, консервований) 100 г
- Вино біле сухе (ром) 100 г
- Спеції (сіль, перець)
- Олія рослинна
Гомілки посолити, поперчити, обсмажити на добре розігрітій сковороді до рум'яної скоринки.
Зменшити вогонь, додати перець чилі, вино (ром), воду (бульйон) (150-200 г) і тушкувати 20-25 хв.
Додати квасолю, горошок, манго (персик) і після закипання протушкувати ще хвилин 5-10.
Банош рецепт с грибамиРецепты Мультиварка Пошагово. Авторские рецепты
Новогодние рецепты Холодных закусокХолодные и горячие закуски, соусы, пицца и др
recepti.biz.ua как делать розочки из крема для украшения тортов
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі