Рагу "Згадати всe"

ДРУГІ СТРАВИ
698 Рагу "Згадати всe"
Фото - Рагу
інгредієнти:
  • М´ясо 400 г
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Морква 3 шт.
  • Помідор 3 шт.
  • Баклажан 1 шт.
  • Кабачок 2 шт.
  • Перець болгарський 2 шт.
  • Картопля 4 шт.
  • Зелень
  • Капуста білоголова 1 шт.

Рагу

Рагу М'ясо, моркву нарізати кубиками, цибулю півкільцями. Усе разом обсмажити 10-15 хв. Висипати у каструлю.

фото Рагу Картоплю нарізати кубиками, смажити до золотистої скоринки, потім додати помідори, нарізані кубиками, тушкувати 5 хв. Висипати у каструлю.

Рагу Всі інші овочі, крім капусти, нарізати кубиками і смажити окремо на сковорідці. Капусту нарізати тонкою соломкою. Усе висипати у каструлю.

Рагу Всі інгредієнти висипати у 5-літрову каструлю, щоб було легше перемішувати. Додати зелень, перець мелений і горошком, лавровий лист. Тушкувати на середньому вогні до готовності картоплі 20 хв.

Рагу

У кінці приготування можна додати 3-4 ложки сметани або вершків, довести до кипіння і вимкнути. Замість м'яса можна додати морський коктейль або креветки очищені за 15 хв до готовності.

Рецепты для пароварки, вкусно - рецепты в пост. Простые рецепты блюд.

Черничное варенье в мультиварке панасоник 10Рецепты варенья. Сведения об укупорке и таре для варенья

Салат из одуванчиков рецептМясных, фруктовых и экзотических салатов. Рецепты всевозможных диет

Наборы для украшения тортов: медовик торт. Купить кондитерку.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter