Рагу "Згадати всe"
- М´ясо 400 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Морква 3 шт.
- Помідор 3 шт.
- Баклажан 1 шт.
- Кабачок 2 шт.
- Перець болгарський 2 шт.
- Картопля 4 шт.
- Зелень
- Капуста білоголова 1 шт.
М'ясо, моркву нарізати кубиками, цибулю півкільцями. Усе разом обсмажити 10-15 хв. Висипати у каструлю.
Картоплю нарізати кубиками, смажити до золотистої скоринки, потім додати помідори, нарізані кубиками, тушкувати 5 хв. Висипати у каструлю.
Всі інші овочі, крім капусти, нарізати кубиками і смажити окремо на сковорідці. Капусту нарізати тонкою соломкою. Усе висипати у каструлю.
Всі інгредієнти висипати у 5-літрову каструлю, щоб було легше перемішувати. Додати зелень, перець мелений і горошком, лавровий лист. Тушкувати на середньому вогні до готовності картоплі 20 хв.
У кінці приготування можна додати 3-4 ложки сметани або вершків, довести до кипіння і вимкнути. Замість м'яса можна додати морський коктейль або креветки очищені за 15 хв до готовності.
Рецепты для пароварки, вкусно - рецепты в пост. Простые рецепты блюд.
Черничное варенье в мультиварке панасоник 10Рецепты варенья. Сведения об укупорке и таре для варенья
Салат из одуванчиков рецептМясных, фруктовых и экзотических салатов. Рецепты всевозможных диет
Наборы для украшения тортов: медовик торт. Купить кондитерку.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter