Рагу з яловичини і курки
- Яловичина 400 г
- Філе куряче 300 г
- Цибуля ріпчаста (велика) 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Яблуко (невеликі, кисло-солодкі) 3 шт.
- Чебрець (гілочки) 2 шт.
- Джем (чорносмородиновий) 1 ст.л.
- Оцет (бальзамічний) 1 ст.л.
- Соєвий соус 1 ст.л.
- Олія рослинна
М'ясо нарізаємо шматочками, куряче філе трохи крупніше м'яса. Обсмажуємо разом, додавши трохи рослинної олії, коли з'явиться сік, зливаємо його в сотейник, в якому рагу буде тушкуватися.
М'ясо обсмажуємо далі, в кінці додаємо соєвий соус. Можна обійтися і без нього, просто посоливши і поперчивши - за смаком. Обсмажене м'ясо, викладаємо в сотейник, накриваємо кришкою і тушкуємо на середньому вогні 10 хвилин.
Моркву нарізаємо кільцями і обсмажуємо в невеликій кількості олії 2 хвилини.
Додаємо цибулю, нарізану крупною соломкою. Обсмажуємо ще 2 хвилини.
Додаємо нарізані часточками яблука. Обсмажуємо разом 3 хвилини.
Додаємо чебрець (листочки потрібно обірвати з гілочок).
Бальзамічний оцет.
Джем. Додаємо трохи води і добре все розмішуємо, щоб джем рівномірно розподілився. Джем можна попередньо підігріти або змішати з водою, перед тим, як додавати.
Викладаємо вміст сковорідки до м'яса. Якщо потрібно, за смаком досолити. Тушкуємо разом на маленькому вогні 5 хвилин. Вимикаємо вогонь, даємо хвилин 10 постояти, настоятися.
Поможем выйти замуж в Германию - рецепты греческой кухни с фото. Мультиварка Philips.
Рецепты Для Мультиварки - рецепты в пост. Проверенные рецепты постных блюд.
Хлеб по домашнему в хлебопечкехлеб по домашнему
Кулинарные рецепты: рецепты блюда на рождество. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter