Рагу з реберець
1013
інгредієнти:
- Ребра свинні (копчені) 400 г
- Картопля 4 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сметана
- Перець
- Сіль
Копчені ребра викласти на суху сковороду. Підрум'янити з двох сторін. Викласти на тарілку. На сковороді залишиться жир від ребер - на ньому підсмажити цибулю, додати дрібно нарізану моркву, картоплю. Потім додати помідор або, якщо немає, то покласти ложку томатної пасти. Додати трохи води, ребра і тушкувати до готовності. У кінці готування можна додати сметану.
Моцарелла. Капрезе. Салат - легкие супы рецепты с фото. Готовим со вкусом.
Открой свой интернет-магазин: украинская кухня.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі