Рагу з реберець

ДРУГІ СТРАВИ
1013 Рагу з реберець
Фото - Рагу з реберець
інгредієнти:
  • Ребра свинні (копчені) 400 г
  • Картопля 4 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Сметана
  • Перець
  • Сіль

Копчені ребра викласти на суху сковороду. Підрум'янити з двох сторін. Викласти на тарілку. На сковороді залишиться жир від ребер - на ньому підсмажити цибулю, додати дрібно нарізану моркву, картоплю. Потім додати помідор або, якщо немає, то покласти ложку томатної пасти. Додати трохи води, ребра і тушкувати до готовності. У кінці готування можна додати сметану. 

 

салати з ананасом

Моцарелла. Капрезе. Салат - легкие супы рецепты с фото. Готовим со вкусом.

Открой свой интернет-магазин: украинская кухня.