Рагу з патисонів
2994
інгредієнти:
- Патисон 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 2 шт.
- Помідор 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Зелень
- Сіль
Овочі вимити, зелень нарубати.
Моркву порізати кружечками, цибулю - півкільцями і пасерувати окремо в невеликій кількості олії.
Патисони почистити, нарізати кубиками і поставити смажитися.
Помідори нарізати великими часточками.
Коли патисони майже готові, додати до них помідори, посолити, тушкувати 5 хвилин.
Додати моркву з цибулею, зняти з вогню. Приправити зеленню і рубаним часником.
Рецепты с фото - рогалики рецепты с фото.
www.recepti.biz.uaУчимся готовить простые полезные и вкусные салаты! Порадуй своих любимых
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі