Рагу з папороті
- Папороть 1 шт.
 - Цибуля ріпчаста 1 шт.
 - Морква 3 шт.
 - Томатна паста 2 ст.л.
 - Сіль
 - Перець червоний гіркий
 - Спеції
 - Рослинна олія
 
 Молоду папороть промити.
 Відварити у воді з моменту закипання 10 хвилин. Головне - не переварити, інакше вона перетвориться на кашу. Потім остудити, нарізати не дуже дрібно.
 На сковороді обсмажити моркву, цибулю.
 З'єднати з папороттю.
Тушкувати до випарення вологи. Додати томатну пасту, сіль, спеції. Можна подавати на стіл.
Рецепты для хлебопечки, вкусно - рождественская выпечка рецепты.
Рецепты здоровой выпечки - рецепты тортов без выпечки. Кухонные Принадлежности.
рецепт приготовления салата на английском языке
Осетинские пироги на заказ: салат с морепродуктами рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Французские салаты рецептыКурсы французского языка различного уровня и направленности
Готовим со вкусом: салат черепаха рецепт с фото.
Домашний майонез рецепт классическийПроизводство майонеза, масла. Производство майонеза
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter