Рагу з папороті
- Папороть 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 3 шт.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Сіль
- Перець червоний гіркий
- Спеції
- Рослинна олія
Молоду папороть промити.
Відварити у воді з моменту закипання 10 хвилин. Головне - не переварити, інакше вона перетвориться на кашу. Потім остудити, нарізати не дуже дрібно.
На сковороді обсмажити моркву, цибулю.
З'єднати з папороттю.
Тушкувати до випарення вологи. Додати томатну пасту, сіль, спеції. Можна подавати на стіл.
Рецепты для хлебопечки, вкусно - рождественская выпечка рецепты.
Рецепты здоровой выпечки - рецепты тортов без выпечки. Кухонные Принадлежности.
рецепт приготовления салата на английском языке
Осетинские пироги на заказ: салат с морепродуктами рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Французские салаты рецептыКурсы французского языка различного уровня и направленности
Готовим со вкусом: салат черепаха рецепт с фото.
Домашний майонез рецепт классическийПроизводство майонеза, масла. Производство майонеза
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter