Рагу з овочів із бараниною
- Баранина (м´якоть) 800 г
 - Морква 3 шт.
 - Картопля 5 шт.
 - Капуста білоголова 400 г
 - Кабачок 2 шт.
 - Помідор 3 шт.
 - Цибуля ріпчаста 3 шт.
 - Часник 5 зуб.
 - М´ята свіжа (гілочка) 1 шт.
 - Олія оливкова
 - Сіль
 - Перець чорний горошком
 - Орегано сушений
 
 М'ясо нарізати невеликими шматками і обсмажити до золотистого кольору на розігрітій оливковій олії.
 Додати нарізану півкільцями (або четвертинками кілець) цибулю і смажити ще 5-7 хвилин помішуючи.
 Додати крупно нарізану капусту, крупно нарізану картоплю, кабачок (нарізаний півкружечками), моркву і помідор - нарізані кубиками.
 ![]()
 ![]()
Влити 2 склянки підсоленого окропу і тушкувати на повільному вогні протягом 1,5-2 годин. У кінці додати зубчики часнику, чорний перець, орегано і кілька листочків м'яти.
Подавати із лавашем.
Рецепты Приготовления: авокадо салат рецепт. Как приготовить летний салат.
Подбор интернета в квартиру - колбаса домашняя без кишок. Домашнии Рецепты на любой вкус.
Здесьукрашения для торта из крема
Варенье из шишек, удиви друзей - конфеты ирис в домашних условиях.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter