Рагу з овочів із бараниною
- Баранина (м´якоть) 800 г
- Морква 3 шт.
- Картопля 5 шт.
- Капуста білоголова 400 г
- Кабачок 2 шт.
- Помідор 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Часник 5 зуб.
- М´ята свіжа (гілочка) 1 шт.
- Олія оливкова
- Сіль
- Перець чорний горошком
- Орегано сушений
М'ясо нарізати невеликими шматками і обсмажити до золотистого кольору на розігрітій оливковій олії.
Додати нарізану півкільцями (або четвертинками кілець) цибулю і смажити ще 5-7 хвилин помішуючи.
Додати крупно нарізану капусту, крупно нарізану картоплю, кабачок (нарізаний півкружечками), моркву і помідор - нарізані кубиками.
Влити 2 склянки підсоленого окропу і тушкувати на повільному вогні протягом 1,5-2 годин. У кінці додати зубчики часнику, чорний перець, орегано і кілька листочків м'яти.
Подавати із лавашем.
Рецепты Приготовления: авокадо салат рецепт. Как приготовить летний салат.
Подбор интернета в квартиру - колбаса домашняя без кишок. Домашнии Рецепты на любой вкус.
Здесьукрашения для торта из крема
Варенье из шишек, удиви друзей - конфеты ирис в домашних условиях.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter