Рагу з курячими пупками
1278
інгредієнти:
- Пупки курячі або індичі 1 кг
- Морква 1 шт.
- Цибуля 2 шт.
- Картопля сира 1 кг
- Лавровий лист
Пупки нарізати і обсмажити. Терту моркву і 1 цибулину нарізати кубиками, викласти в казанок, зверху пупки. Залити водою і тушкувати до готовності. Посолити, додати лавровий лист. 1 цибулину спасерувати і додати в пупки.
Картоплю почистити і порізати скибочками. Викласти в казанок з пупками і тушкувати до готовності картоплі. Можна додати томат.
Рецепты вкусных салатов с языком свинымКулинарные рецепты
Новогодние рецепты закусок с фотоВкусные Рецепты В Мультиварке. Авторские рецепты
Реферат Украинская кухня на английском языкеМы поделимся опытом и идеями в дизайне кухни, столовой и не только
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі