Рагу з курячих шлунків з нутом
- Субпродукти (курячі шлунки) 400 г
- Нут 200 г
- Айва 1 шт.
- Цибуля ріпчаста (велика) 1 шт.
- Паприка (мелена) 0.5 ч.л.
Курячі шлунки (пупки) промити добре, якщо необхідно, почистити і розрізати на 2 частини.
Нашаткувати цибулину чвертькільцями, обсмажити разом з шлунками.
Нут замочити на ніч.
Додати нут до шлунків, залити водою гарячою і тушкувати (варити) до готовності.
Айву нарізати брусками і додати в нут з шлунками + шафран, паприку, червоний перець і сіль. Тушкувати до м'якості айви.
Часник очистити, подрібнити і додати хвилини за 2-3 до готовності страви.
Цю страву можна приготувати з квасолею.
Потрясающе вкусный салат - салаты с семечками подсолнуха. Приготовьте полезные салаты.
Вкусные рецепты для похудения - рецепты праздничных блюд с фотографиями.
Духовые шкафы: рецепт мясо с черносливом в духовке. Рецепты на праздничный стол.
Польская кухня. Польская национальная кухня.
Рецепт салата мимоза с сырок тут
С чего начать кулинарный сайт http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter