Рагу з курячих шлунків з нутом

ДРУГІ СТРАВИ
884 Рагу з курячих шлунків з нутом
Фото - Рагу з курячих шлунків з нутом
інгредієнти:
  • Субпродукти (курячі шлунки) 400 г
  • Нут 200 г
  • Айва 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста (велика) 1 шт.
  • Паприка (мелена) 0.5 ч.л.

Рагу з курячих шлунків з нутом інгредієнти Курячі шлунки (пупки) промити добре, якщо необхідно, почистити і розрізати на 2 частини.

Нашаткувати цибулину чвертькільцями, обсмажити разом з шлунками.

Нут замочити на ніч.

 

Додати нут до шлунків, залити водою гарячою і тушкувати (варити) до готовності.

Айву нарізати брусками і додати в нут з шлунками + шафран, паприку, червоний перець і сіль. Тушкувати до м'якості айви.

Часник очистити, подрібнити і додати хвилини за 2-3 до готовності страви.

Рагу з курячих шлунків з нутом Цю страву можна приготувати з квасолею. 

 

 

 

 

Потрясающе вкусный салат - салаты с семечками подсолнуха. Приготовьте полезные салаты.

Вкусные рецепты для похудения - рецепты праздничных блюд с фотографиями.

Духовые шкафы: рецепт мясо с черносливом в духовке. Рецепты на праздничный стол.

Польская кухня. Польская национальная кухня.

Рецепт салата мимоза с сырок тут

С чего начать кулинарный сайт http://recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter