Рагу з курки з баклажанами і курагою
- Філе куряче 4 шт.
- Олія рослинна 3 ст.л.
- Борошно 1 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Перець солодкий зелений 1 шт.
- Баклажан 1 шт.
- Бульйон (курячий) 300 мл
- Імбир свіжий 2.5 шт.
- Куркума мелена 0.25 ч.л.
- Апельсин 1 шт.
- Курага 80 шт.
- Сік лимонний 1 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний мелений
- Зелень (кінза)
Кожну половинку курячого філе розрізати навпіл.
Обваляти в борошні, приправленому сіллю і перцем, і обсмажити у двох столових ложках олії з обох сторін, до золотисто-світлої скоринки.
Викласти зі сковороди і відставити.
Нагріти олію, що залишилася і протушкувати овочі: цибулю порізати кільцями або півкільцями, баклажан порізати часточками, перець кубиками.
Овочі тушкувати до м'якості 5-6 хвилин.
Додати до овочів курку, влити курячий бульйон, додати натертий на дрібній тертці імбир, шафран або куркуму і порізану тонкою соломкою цедру апельсина.
Довести до кипіння і тушкувати під кришкою близько 30 хвилин.
Додати попередньо замочену і віджату курагу, посолити, поперчити за смаком і тушкувати ще приблизно 10 хвилин.
У кінці додати лимонний сік і перемішати.
При подачі прикрасити гілочками петрушки або кінзи.
Традиційний гарнір до такої страви - кускус (відварений рис, змішаний із зеленню і смаженим мигдалем).
Салати з рибою рецепти з фотосалати з рибою
Салаты из рыбы и морепродуктов рецепты www.recepti.biz.ua
Торт В Мультиварке Рецепты - рецепты из редьки.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter