Рагу з курки з баклажанами і курагою

ДРУГІ СТРАВИ
771 Рагу з курки з баклажанами і курагою
Фото - Рагу з курки з баклажанами і курагою
інгредієнти:
  • Філе куряче 4 шт.
  • Олія рослинна 3 ст.л.
  • Борошно 1 ст.л.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Перець солодкий зелений 1 шт.
  • Баклажан 1 шт.
  • Бульйон (курячий) 300 мл
  • Імбир свіжий 2.5 шт.
  • Куркума мелена 0.25 ч.л.
  • Апельсин 1 шт.
  • Курага 80 шт.
  • Сік лимонний 1 ст.л.
  • Сіль
  • Перець чорний мелений
  • Зелень (кінза)

Рагу з курки з баклажанами і курагою інгредієнти Кожну половинку курячого філе розрізати навпіл.

Обваляти в борошні, приправленому сіллю і перцем, і обсмажити у двох столових ложках олії з обох сторін, до золотисто-світлої скоринки.

Викласти зі сковороди і відставити.

Рагу з курки з баклажанами і курагою Нагріти олію, що залишилася і протушкувати овочі: цибулю порізати кільцями або півкільцями, баклажан порізати часточками, перець кубиками.

Овочі тушкувати до м'якості 5-6 хвилин.

фото Рагу з курки з баклажанами і курагою Додати до овочів курку, влити курячий бульйон, додати натертий на дрібній тертці імбир, шафран або куркуму і порізану тонкою соломкою цедру апельсина.

Довести до кипіння і тушкувати під кришкою близько 30 хвилин.

Рагу з курки з баклажанами і курагою Філе куряче Додати попередньо замочену і віджату курагу, посолити, поперчити за смаком і тушкувати ще приблизно 10 хвилин.

У кінці додати лимонний сік і перемішати.

Рагу з курки з баклажанами і курагою Масло рослинне При подачі прикрасити гілочками петрушки або кінзи.

Традиційний гарнір до такої страви - кускус (відварений рис, змішаний із зеленню і смаженим мигдалем). 

 

 

Салати з рибою рецепти з фотосалати з рибою

Салаты из рыбы и морепродуктов рецепты www.recepti.biz.ua

Торт В Мультиварке Рецепты - рецепты из редьки.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter