Рагу з курки і овочів "Апетитне"
- Курка 1.2 кг
- Цибуля 3 шт.
- Морква 2 шт.
- Картопля 1.5 кг
- Олія рослинна
- Лавровий лист 2 шт.
- Перець запашний (горошком) 6 шт.
- Сіль, перець
Курочку помити, обсушити і нарізати разом із кістками на середні шматочки.
Обсмажити до золотистої скоринки на олії.
Цибулю почистити, порізати півкільцями і теж обсмажити (окремо від курки) на олії до золотої шкірки.
Моркву почистити і порізати (кубиками або брусочками), додати до цибулі і обсмажувати 10 хвилин.
Картоплю почистити і порізати.
У каструлю покласти курячі шматочки, цибулю з морквою, лавровий лист, запашний перець, додати картоплю і добре перемішати.
Посолити.
Додати окріп, так, щоб він займав половину каструлі.
Готувати на середньому вогні, періодично помішуючи, до готовності картоплі.
Після вимкнення вогню, залишити рагу ще хвилин на 20 на плиті.
http://recepti.biz.ua рецепт салат морепродукты
Мультиварка Philips: рецепты пошаговые с фото.
Диета: рецепты для похудения - рецепты с филе курицы с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter