Рагу з кабачків із картоплею
- Кабачок 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Перець болгарський (червоний і зелений) 1 шт.
- Картопля 8 шт.
- Зелень кропу 1 пуч.
- Борошно пшеничне 100 г
- Олія рослинна
- Сметана 100 г
- Вода
- Помідор 1 шт.
Всі овочі очистити. Нарізати кабачок тонкими кружечками, потім обваляти кожен кружечок в борошні й обсмажити до золотистого кольору на рослинній олії.
Потім цибулю і перець нарізати дрібно, моркву натерти на крупній тертці. Потім все обсмажити до напівм'якості.
У цей час картоплю нарізати не дуже дрібно. Викласти в товстостінну каструлю, або жаровню шарами овочі. Спочатку налити трохи олії, потім покласти картоплю, посолити, зверху кабачки, засмажку, трохи кілець помідора, посолити, поперчити злегка.
Коли поклали останній шар з помідорів, посолити, і зверху покласти сметану. Розподілити її по поверхні і залити водою гарячою, кип'яченою. Щоб вона не покривала поверхню, але її було видно.
Все тушкувати на повільному вогні хвилин 30. Зверху посипати кропом.
Фото рецепты консервации овощей. Приготовление и консервация овощей и фруктов.
Рецепты для ужина - смачна вечеря рецепти.
Рецепты выпечки на рождествоКлассические и оригинальные рецепты теста и выпечки с пошаговыми фото
http://recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Готовим со вкусом - кулинарные рецепты праздничных блюд. Книга Рецептов Для Мультиварки.
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего: рецепт кекс столичный. Поможем выйти замуж в Германию.
Рестораны американской кухни. Американско-мексиканская кухня койот.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter