Рагу з кабачків
676
інгредієнти:
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Кабачок 2 шт.
- Помідори 4 шт.
- Квасоля стручкова 200 г
- Часник 5 зуб.
- Зелень 1 пуч.
- Олія соняшникова
Ріжемо цибулю та моркву, якщо не велика то півкільцями, якщо більша, то соломкою.
Потім квасолю, можна і без неї.
Потім кабачки ріжемо соломкою, але не сильно дрібно, а то при смаженні стануть кашею.
Потім помідори соломкою, часник, зелень, кріп, петрушку, коріандр.
Обсмажуємо цибулю з морквою.
Потім квасолю, обсмажуємо все ще 2-3 хвилини.
Потім кабачки, постійно помішуючи.
Як кабачки стануть м'які, додаємо помідори, зелень.
recepti.biz Рецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты для хлебопечки, вкусно - торты без выпечки рецепты. Готовим со вкусом.
Как приготовить летний салат: салаты с морепродуктов рецепты.
http://recepti.biz.ua рецепты салатов из ассорти морепродуктов
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі