Рагу з кабачків
- Кабачок 1 шт.
- Перець болгарський 6 шт.
- Помідор 4 шт.
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Зелень (кріп, коріандр) 1 пуч.
- Часник 2 зуб.
- Сіль, перець
Перець почистити, нарізати соломкою, поставити в каструлі з товстим дном тушкуватися на невеликому вогні з крапелькою олії. Кабачок, почищений від шкірки і м'якоті, порізати кубиками і покласти до перцю. Долити трішки води, посолити трохи і залишити тушкуватися.
Натерти на тертці моркву, нарізати цибулю півкільцями і пасерувати на олії в сковороді. Коли цибуля з морквою стане золотистого кольору, покласти нарізані помідори. Посолити, заправити перцем або приправою, смажити до напівготовності.
Потім все це з'єднати і тушкувати далі до готовності.
Хвилин за 5 до готовності (а то і менше) додати дрібно нарізаний часник і зелень.
Вимкнути, дати трохи настоятися.
recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты простых новогодних блюд здесь
Праздничные салаты на Новый год 2017гПраздничная компания
Рецепт пампушек с фотоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter