Рагу з кабачків

ДРУГІ СТРАВИ
822 Рагу з кабачків
Фото - Рагу з кабачків
інгредієнти:
  • Кабачок 1 шт.
  • Перець болгарський 6 шт.
  • Помідор 4 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Зелень (кріп, коріандр) 1 пуч.
  • Часник 2 зуб.
  • Сіль, перець

Рагу з кабачків інгредієнти Перець почистити, нарізати соломкою, поставити в каструлі з товстим дном тушкуватися на невеликому вогні з крапелькою олії. Кабачок, почищений від шкірки і м'якоті, порізати кубиками і покласти до перцю. Долити трішки води, посолити трохи і залишити тушкуватися.

Рагу з кабачків Натерти на тертці моркву, нарізати цибулю півкільцями і пасерувати на олії в сковороді. Коли цибуля з морквою стане золотистого кольору, покласти нарізані помідори. Посолити, заправити перцем або приправою, смажити до напівготовності.

фото Рагу з кабачків Потім все це з'єднати і тушкувати далі до готовності.

Рагу з кабачків Кабачок Хвилин за 5 до готовності (а то і менше) додати дрібно нарізаний часник і зелень.

Рагу з кабачків Перецболгарскій Вимкнути, дати трохи настоятися.

recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Рецепты простых новогодних блюд здесь

Праздничные салаты на Новый год 2017гПраздничная компания

Рецепт пампушек с фотоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter