Рагу з індички із морквою

ДРУГІ СТРАВИ
620 Рагу з індички із морквою
Фото - Рагу з індички із морквою
інгредієнти:
  • Морква 750 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Індичка (філе, куряче філе) 400 г
  • Бульйон (овочевий) 250 мл
  • Сметана 150 г
  • Борошно 20 г
  • Петрушка 1 пуч.
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Цукор

Моркву очистити, помити, розрізати на частини.

Цибулю почистити, дрібно нарізати. Філе індички нарізати на квадратики. Обсмажити в розігрітій олії з усіх сторін. Вийняти із сковороди, покласти в каструлю, закрити кришкою. Нарізані цибулю та моркву протушкувати у жирі, що залишився від смаження. Влити у сковороду бульйон, все проварити 15 хвилин.

Додати сметану, індичку, тушкувати ще 5 хвилин. Ввести в соус борошно. Посипати рубаною петрушкою, сіллю, перцем і цукром. 

 

recepti.biz.uaсалати з бринзою

Кулинарных сайтовПошаговые иллюстрированные рецепты. Тысячи кулинарных рецептов на

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter