Рагу з індички із морквою
620
інгредієнти:
- Морква 750 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Індичка (філе, куряче філе) 400 г
- Бульйон (овочевий) 250 мл
- Сметана 150 г
- Борошно 20 г
- Петрушка 1 пуч.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Цукор
Моркву очистити, помити, розрізати на частини.
Цибулю почистити, дрібно нарізати. Філе індички нарізати на квадратики. Обсмажити в розігрітій олії з усіх сторін. Вийняти із сковороди, покласти в каструлю, закрити кришкою. Нарізані цибулю та моркву протушкувати у жирі, що залишився від смаження. Влити у сковороду бульйон, все проварити 15 хвилин.
Додати сметану, індичку, тушкувати ще 5 хвилин. Ввести в соус борошно. Посипати рубаною петрушкою, сіллю, перцем і цукром.
recepti.biz.uaсалати з бринзою
Кулинарных сайтовПошаговые иллюстрированные рецепты. Тысячи кулинарных рецептов на
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі