Рагу з грибами під картопляною кришечкою
- Яловичина (вирізка) 400 г
- Печериці 200 г
- Морква 3 шт.
- Картопля 7 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Масло вершкове 35 г
- Олія 2 ст.л.
- Базилік сушений 1 ч.л.
- Молоко 0.25 скл.
- Вино червоне сухе 100 мл
- Помідор 2 шт.
- Сіль
- Перець чорний
Цибулю дрібно нарізати, моркву натерти на крупній тертці.
Помідори нарізати кубиками, печериці часточками.
Яловичину вимити, обсушити, нарізати кубиками.
Розігріти сотейник, додати 1 ст. л. олії і шматочок вершкового масла. Тушкувати овочі на середньому вогні, помішуючи, приблизно 5 хвилин.
Додати яловичину, збільшити вогонь і обсмажувати, доки м'ясо не стане коричневим. Додати базилік, сіль, перець.
Влити вино, тушкувати, доки вино не випарується наполовину.
Окремо обсмажити в рослинній олії гриби.
Картоплю почистити, відварити в підсоленій воді. Воду злити, додати молоко і зробити пюре.
Рагу розкласти по горщиках, наповнюючи їх на 2/3.
Зверху викласти шар картопляного пюре, змастити розтопленим вершковим маслом, розрівняти або зробити виделкою візерунок.
Запікати при 180 градусах 10-15 хвилин, до рум'яної скоринки. Можна потримати під грилем 3-4 хвилини.
Поможем выйти замуж в Германию - салат с копченым мясом рецепт. Простые рецепты.
Рецепты супов и бульонов с фото - рецепт борщ с буряком. Поможем выйти замуж в Германию.
Мультиварка Philips: рецепты вкусных салатов.
Рецепт салат морепродукты. Рецепты салаты из коктейля морепродуктов.
recepti.biz.ua приготовления канапе
Рецепты с мидиями с фотоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter