Рагу з гарбуза з сочевицею по-карибськи
- Гарбуз 450 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Часник 4 зуб.
- Карі 2 ст.л.
- Перець чилі червоний 1 шт.
- Чебрець сушений 0.5 ч.л.
- Сочевиця консервована 400 г
- Бульйон овочевий (вода) 400 г
- Цибуля зелена 5 шт.
- Коріандр 1 ст.л.
- Лайм (сік) 0.5 шт.
Гарбуз порізати кубиками.
Цибулю подрібнити і обсмажити на олії 5 хвилин.
Додати часник і карі, обсмажувати 30 секунд, постійно помішуючи.
Влити овочевий бульйон або воду, додати чебрець, подрібнений чилі (попередньо видаливши насіння). Приправити сіллю за смаком.
Довести до кипіння, зменшити вогонь і тушкувати 15 хвилин.
Через 15 хвилин додати сочевицю, зливши рідину. Тушкувати ще хвилин 5-7.
У кінці приготування додати порізані зелену цибулю і коріандр, сік половини лайма (або 1/3 лимона). Протушкувати ще 2 хвилини і подавати.
Смачний торт на день народження рецептиТорты и пирожные на заказ. Изготовление тортов на заказ
Осетинские пироги на заказ: салат с морепродуктами рецепт. Рецепт похудения в одной капсуле.
Каллы из мастики пошаговокаллы из мастики
recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Украинская кухня ХарьковВкусные блюда Украинской кухни. Круглосуточная доставка. Заказывайте
Заварной крем рецепт тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter