Рагу з броколі, опеньків та морського язика

ДРУГІ СТРАВИ
882 Рагу з броколі, опеньків та морського язика
Фото - Рагу з броколі, опеньків та морського язика
інгредієнти:
  • Броколі (заморожена) 400 г
  • Опеньки заморожені (інші гриби) 200 г
  • Рибне філе (морський язик) 400 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Сік лимонний 2 ст.л.
  • Рослинна олія
  • Сіль
  • Спеції

Рагу з брокколі, опеньків та морського язика інгредієнти Рибу розморозити і нарізати шматочками, збризнути лимонним соком.

Рагу з брокколі, опеньків та морського язика Цибулю нарізати півкільцями і обсмажити разом з грибами хвилин 5-10.

фото Рагу з брокколі, опеньків та морського язика Додати броколі і тушкувати ще хвилин 5. Посолити, покласти улюблені спеції.

Рагу з брокколі, опеньків та морського язика Брокколі Викласти шматочки риби і готувати 10 хвилин. Можна додати сметану або вершки.

Рагу з брокколі, опеньків та морського язика Опеньки заморожені

Кулинарные рецепты от Tramontina: салат сонечко рецепт. Рецепты быстрой и вкусной диеты.

Рецепт кофе гляссеКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Рецепт салата лисья шубка фото. Кулинарные рецепты салаты фото.

http://recepti.biz.uaПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте

Яблочный штрудель с корицей www.recepti.biz.ua

Сайты кулинарной тематики меню тут

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter