Рагу "Весняна веселка"

ДРУГІ СТРАВИ
802 Рагу "Весняна веселка"
Фото - Рагу
інгредієнти:
  • Картопля 3 шт.
  • Перець болгарський 1 шт.
  • Помідор 2 шт.
  • Кабачок (малий) 2 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Ковбаса (напівкопчена) 200 г
  • Олія рослинна
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Часник
  • Приправа (сухі трави)

Рагу

 

Рагу Картоплю, кабачки, моркву і ковбасу нарізати півкільцями.

фото Рагу Помідор і перець порізати великими кубиками, часник порубати ножем.

За бажанням можна додати цибулю.

Рагу У каструлю налити пару ложок соняшникової олії і обсмажити часник.

Рагу Викласти до нього картоплю і обсмажити на сильному вогні близько 2 хвилин, постійно помішуючи.

Рагу Через 2 хвилини додати моркву і обсмажити разом з картоплею ще пару хвилин.

Рагу Викласти ковбасу (її можна замінити на відварне, дрібно нарізане м'ясо) і дати їй пустити жир.

Рагу

Рагу Додати перець.

Рагу Потім помідор.

Посолити, поперчити за смаком. Накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні близько 30 хвилин, не перемішуючи. За 5 хвилин до кінця можна додати сухі трави (сушений базилік).

Рагу Через 30-40 хвилин рагу готове. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Начинки на пиццу рецептыначинки на пиццу

Поможем выйти замуж в Германию: карп рецепты приготовления с фото.

recepti.biz Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы

Как вкусно приготовить мясо: рецепт праздничных блюд.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter