Рагу "Весняна веселка"
- Картопля 3 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Помідор 2 шт.
- Кабачок (малий) 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Ковбаса (напівкопчена) 200 г
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець чорний
- Часник
- Приправа (сухі трави)
Картоплю, кабачки, моркву і ковбасу нарізати півкільцями.
Помідор і перець порізати великими кубиками, часник порубати ножем.
За бажанням можна додати цибулю.
У каструлю налити пару ложок соняшникової олії і обсмажити часник.
Викласти до нього картоплю і обсмажити на сильному вогні близько 2 хвилин, постійно помішуючи.
Через 2 хвилини додати моркву і обсмажити разом з картоплею ще пару хвилин.
Викласти ковбасу (її можна замінити на відварне, дрібно нарізане м'ясо) і дати їй пустити жир.
Додати перець.
Потім помідор.
Посолити, поперчити за смаком. Накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні близько 30 хвилин, не перемішуючи. За 5 хвилин до кінця можна додати сухі трави (сушений базилік).
Через 30-40 хвилин рагу готове.
Начинки на пиццу рецептыначинки на пиццу
Поможем выйти замуж в Германию: карп рецепты приготовления с фото.
recepti.biz Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Как вкусно приготовить мясо: рецепт праздничных блюд.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter