Рагу "Весна іде"
- Картопля 500 г
- Гриби 300 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Морква 2 шт.
- Зелень
- Спеції (сіль, перець)
- Куркума 1 ст.л.
Сушені гриби промити, замочити на 15-20 хвилин. Потім ще раз ретельно промити. Залити водою, варити 1 годину. Бульйон злити. Зварені гриби нарізати.
Дрібно нарізати цибулю, моркву нашаткувати. Обсмажити в олії у казані до золотистого кольору.
Додати куркуму. Вона додасть насичений колір страви. Картоплю нарізати соломкою і викласти на підсмажені овочі. Залити водою, залишивши трохи непокритою картоплю. Посолити, поперчити.
Наступний шар - нарізані гриби. Зверху посипати зеленню. Покласти лавровий лист, запашний перець.
Накрити кришкою, тушкувати до готовності картоплі, хвилин 20. Потім все перемішати і подавати на стіл.
Простые рецепты блюд - рецепт борща украинского. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты блюд: рецепт салата с каперсами. Рецепты салатов на любой вкус.
Рецепты салатов на любой вкус: салаты с буряком фото. Готовим со вкусом.
Проверенные рецепты запеканок: лазанья рецепт высоцкая.
Рецепты Приготовления: рецепты салата с морепродуктами. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter