Рагу "Весна іде"

ДРУГІ СТРАВИ
651 Рагу "Весна іде"
Фото - Рагу
інгредієнти:
  • Картопля 500 г
  • Гриби 300 г
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Зелень
  • Спеції (сіль, перець)
  • Куркума 1 ст.л.

Рагу Сушені гриби промити, замочити на 15-20 хвилин. Потім ще раз ретельно промити. Залити водою, варити 1 годину. Бульйон злити. Зварені гриби нарізати.

Рагу Дрібно нарізати цибулю, моркву нашаткувати. Обсмажити в олії у казані до золотистого кольору.

фото Рагу Додати куркуму. Вона додасть насичений колір страви. Картоплю нарізати соломкою і викласти на підсмажені овочі. Залити водою, залишивши трохи непокритою картоплю. Посолити, поперчити.

Рагу Наступний шар - нарізані гриби. Зверху посипати зеленню. Покласти лавровий лист, запашний перець.

Рагу Накрити кришкою, тушкувати до готовності картоплі, хвилин 20. Потім все перемішати і подавати на стіл.

Простые рецепты блюд - рецепт борща украинского. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Рецепты блюд: рецепт салата с каперсами. Рецепты салатов на любой вкус.

Рецепты салатов на любой вкус: салаты с буряком фото. Готовим со вкусом.

Проверенные рецепты запеканок: лазанья рецепт высоцкая.

Рецепты Приготовления: рецепты салата с морепродуктами. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter