Рагу "Улюблене"
651
інгредієнти:
- Свинина 500 г
- Картопля 10 шт.
- Капуста білоголова 0.25 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Крохмаль 4 ст.л.
- Вода 1 скл.
Обсмажити нарізані півкільцями цибулю, моркву і невеликими шматочками м'ясо.
Соломкою нашаткувати капусту, очистити й нарізати невеликими шматочками картоплю.
Покласти в казанок із м'ясом, морквою і цибулею капусту, перемішати і тушкувати 5 хвилин. Потім додати картоплю і залити 1 скл. води. Тушкувати 15 хвилин. Додати приправи і посолити. Тушкувати до готовності (хвилин 5). У кінці приготування додати крохмаль і перемішати.
Кулинарные рецепты первые блюда лук. Кулинария рецепты первых блюд.
Домашние мясные салаты. Тайский мясной салат.
Польская кухня что нужно попробовать в ПольшеПольское турагентство
Вкусные Рецепты В Мультиварке: мимоза салат рецепт.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі