Рагу "Улюблене"

ДРУГІ СТРАВИ
651 Рагу "Улюблене"
Фото - Рагу
інгредієнти:
  • Свинина 500 г
  • Картопля 10 шт.
  • Капуста білоголова 0.25 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Крохмаль 4 ст.л.
  • Вода 1 скл.

Рагу Обсмажити нарізані півкільцями цибулю, моркву і невеликими шматочками м'ясо.

Рагу Соломкою нашаткувати капусту, очистити й нарізати невеликими шматочками картоплю.

Покласти в казанок із м'ясом, морквою і цибулею капусту, перемішати і тушкувати 5 хвилин. Потім додати картоплю і залити 1 скл. води. Тушкувати 15 хвилин. Додати приправи і посолити. Тушкувати до готовності (хвилин 5). У кінці приготування додати крохмаль і перемішати.

Кулинарные рецепты первые блюда лук. Кулинария рецепты первых блюд.

Домашние мясные салаты. Тайский мясной салат.

Польская кухня что нужно попробовать в ПольшеПольское турагентство

Вкусные Рецепты В Мультиварке: мимоза салат рецепт.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter