Рагу у горщику
- Грудка куряча (подвійна) 1 шт.
- Крупа гречана 500 г
- Капуста квашена 400 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Овочі (морожені: цвітна капуста, цибуля, перець солодкий, морква, горошок) 300 г
- Сметана 5 ст.л.
- Соус (томатний) 5 ст.л.
- Спеції
- Лавровий лист
- Сіль
Відварити курячу грудку і розділити руками на шматочки.
Гречану крупу відварити до готовності.
М'ясо та гречку покласти у глиняний горщик.
Туди ж додати морожені овочі.
Нарізати цибулю кільцями, розділити навпіл і покласти в горщик.
Додати квашену капусту.
Покласти спеції, сіль і лавровий лист.
Сметану і томатний соус. Додати трохи води.
Все перемішати. Поставити рагу в духовку і накрити кришкою. Довести до готовності.
ЗдесьСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Велнес-центр Каскад: сальса рецепт с фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты с творогом фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.
Кулинарные рецепты сайт xoрошая кухняКулинарно-домашний сайт. Копилка кулинарных рецептов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter