Рагу "Ситий шлунок"

ДРУГІ СТРАВИ
614 Рагу "Ситий шлунок"
Фото - Рагу
інгредієнти:
  • Шлунки курячі 1 кг
  • Гриби (лисички заморожені) 300 г
  • Кукурудза (консервована) 200 г
  • Горошок (консервований) 200 г
  • Помідор (у власному соку) 500 г
  • Картопля 700 г
  • Сіль
  • Перець

Рагу Рагу

фото Рагу Шлунки помити, почистити і відварити у підсоленій воді 1 годину. Залишити 200 мл бульйону.

Картоплю почистити і порізати великими кубиками.

Лисички відварити протягом 15 хвилин у підсоленій воді.

Шлунки порізати навпіл.

В окремій ємності змішати лисички, шлунки, горошок, кукурудзу, картоплю, порізані помідори з соком, "Вегету", посолити, поперчити.

Підготувати пакет для запікання, наповнити його підготовленою сумішшю, влити бульйон.

Запікати в попередньо нагрітій до 220 градусів духовці на решітці близько 35-40 хвилин. 

 

салати рецепти з фото

ТутПоcтавки арахисовой пасты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter