Рагу "Ситий шлунок"
614
інгредієнти:
- Шлунки курячі 1 кг
- Гриби (лисички заморожені) 300 г
- Кукурудза (консервована) 200 г
- Горошок (консервований) 200 г
- Помідор (у власному соку) 500 г
- Картопля 700 г
- Сіль
- Перець
Шлунки помити, почистити і відварити у підсоленій воді 1 годину. Залишити 200 мл бульйону.
Картоплю почистити і порізати великими кубиками.
Лисички відварити протягом 15 хвилин у підсоленій воді.
Шлунки порізати навпіл.
В окремій ємності змішати лисички, шлунки, горошок, кукурудзу, картоплю, порізані помідори з соком, "Вегету", посолити, поперчити.
Підготувати пакет для запікання, наповнити його підготовленою сумішшю, влити бульйон.
Запікати в попередньо нагрітій до 220 градусів духовці на решітці близько 35-40 хвилин.
ТутПоcтавки арахисовой пасты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі