Рагу "Простак"
- Картопля 7 шт.
- Капуста білоголова 1 шт.
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Консерва м´ясна (тушонка) 1 бан.
- Приправа
- Зелень
- Кетчуп 2 ст.л.
- Майонез 2 ст.л.
- Сир плавлений 2 ст.л.
Почистити картоплю. Нарізати великими кубиками або брусочками. Залити холодною водою так, щоб картоплю ледь прикрила. Поставити на середній вогонь.
Нашаткувати капусту.
Обсмажити на маленькому вогні до золотистого кольору. Посолити.
Викласти капусту до картоплі. Гарно посолити.
Нарізати цибулю і натерти моркву. Обсмажити.
Додати до засмажки тушонку, збільшити вогонь, щоб вся волога випарувалася.
Додати кетчуп, майонез, приправи (суміш прованських трав, естрагон, часникова сіль, червоний перець). Тушкувати кілька хвилин.
Додати до картоплі і капусти.
Тушкувати до готовності картоплі.
Перед завершенням роботи додати плавлений сир - так виходить ніжніше.
Вимкнути, дати настоятися під кришкою хвилин 5.
Прикрасити зеленню.
recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов
Готовим со вкусом: салаты с морепродуктов рецепты.
Купить сметану, цены: рецепт шоколадного кекса на сметане. Кондитерские формы.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты салат с морепродуктами. Как приготовить летний салат.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter