Рагу по селянськи
- Свинина 400 г
- Гриби сушені 50 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Картопля 3 шт.
- Сир твердий 60 г
- Сметана 3 ч.л.
- Грибний бульйон 300 г
- Сіль, спеції (чорний перець, хмелі-сунелі) 2 г
- Зелень (петрушка, кріп, кінза) 1 пуч.
Гриби замочити у холодній воді (1,5 л) на годину.
Отриманий настій профільтрувати через 3 шари марлі.
Набряклі гриби промити повторно свіжою водою і відварити 20-25 хвилин у профільтрованому настої.
Гриби відокремити від бульйону. Нарізати скибочками.
М'ясо нарізати кубиками, картоплю скибочками, цибулю півкільцями.
Натерти сир на тертці.
Викласти пошарово.
М’ясо (посолити, поперчити).
Цибуля.
Гриби.
Картопля (сіль, хмелі-сунелі).
Залити горщики грибним бульйоном трохи накриваючи. Зверху тертий сир. Окремо у склянці розвести 3 ч. л. сметани і 3 ч. л. грибного бульйону. Цим соусом залити горщики.
Готувати у духовці при 180-200 градусах півтори години із закритими кришечками і 15 хвилин без кришечок.
Зелень можна подати по-різному. Окремо, або нарізати вже у горщик.
Рецепт борща Украинского без мясаКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепты для хлебопечки, вкусно - сирник рецепти фото.
http://recepti.biz.ua вкусные и оригинальные рецепты салатов
Как приготовить шашлык из куриного сердца. Рецепт шашлык из куриного сердца.
Готовим со вкусом - рецепты салатов с креветками с фотографиями. Салат с креветками.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter